Trimmning

Nyhet, tar nu även emot andra raser för trimmning. Så som Borderterrier,jackrussel,kromfohrländer,basset griffon,basset fauve med mera. Ring eller maila för info om er ras. Se flik trimmning.

7 Feberuari Eskilstuna

Årets första utställning södermalands taxklubb

Domare : Jens Myrman

Ch Eiarö Lejon Hjärta 1:a Bästa hane CK BIM
Ch Eiarö Jesper BIR VETERAN CK 4:a Bästa hane BIS 2:a VETERAN!!!! Det är mins prinsar det.

Stockhoms hundmässa Nordisk vinnar utställning 2011

Jag och Eiarö Qusin Vitamin (Traj) i ringen
När Traj blev Nordisk junior vinnare -11 Ler stort

Taxleksak

Nytt i Tax and Tax shopen Leksak till taxen!
För mer information titta under fliken Tax and Tax / shop.

Halsband med snabb spänne

Tax and Tax halsband med snabb spänne finns i Tax and Tax shopen.Detta halsband med döskalle fleece och polyesterband finns att få i andra färger.
Du väljer märke Tax and Tax för taxen WOOF för andra raser.

Z som i zebra

Nu finns detta fräcka halsband i Tax and Tax shopen.
Zebrafuskpäls,polyesterband.Ett fräckt halsband till taxen som vill synas.Titta in under Tax and Tax för detaljer.

Gryt säsong  har dragit i gång och Leo och jag har varit i Nyköping vid Östermalma och tränat.Vi hade en kalas dag och Leo imponera stort med att hoppa upp på hyllan. Här är Leo utanför grytet och ser så nygg ut som bara han kanVinkar

 
Ja så har vi vart i väg igen på utställning.Denna gång så gick resan till Borlänge och Dalarnas taxklubb.Vi åkte på Fredagen och hade hyrt en stuga.Vi skulle ställa Monty och Leo.Annika från kenneln hade med sig sex taxar också.Först ut var Yvonnes långhårs juniorer.Jag visade Nuits Vivaldi han vann juniorklassen med CK och blev 3:a bästa hane.Systern hans fick också CK.Sen var det strävhåriga dvärgen Nuits Biscaya som gick i veterna klass.Hon vart BIM och 2:a bästa veteran.
Sen var det Montys tur,han gick och vann jaktklassen med Ck och vart 3:a Bästa hane med CERT!!!! Helt otroligt han som inte är så glad i utställningar men han tyckte det var jätte kul.Härligt!
Leo gick i championklassen som han vann och han vann även Bästa hane!Han slog syrran sin och blev BIR och BIS 5:a! Isadora Duncan Vart bästa tik och BIM! Det var andra utställningen i rad som dom vart BIR/BIM roligt när det går bra.Greger gick i veteran klass som han vann och blev Bästa Strävhårsveteran! Annika visade Isadoras dotter som var trea i juniorklass men tyvärr utan CK men man kan trösta sig med att inga CK delades ut i juniorklassen.Sen så hade Eiarö uppfödargrupp som fick HP och vart BIS grupp.En helt otroligt trevlig utställningsdag!

Domare var Charlotte Jacobsson.
 
 
 Fredags kväll åkte vi mot Flen och checka in på hotell.Det var mysigt att bo på hotell och prinsarna var jätte glada och sprang i hotell koridårern,studsa i hotell sängen.Matte och husse drack bubbel och åt ostbågar.Jag klev upp tidigt i Lördags morse.Skulle på Utställning för hemma klubben Södermalands tax klubb.Annika från Kenneln hämta mig vid hotellet i Flen och vi åkte till utställningen.Liam var kvar på hotellet med Monty och Jesper och sov för han jobbat sent och tidiga mornar är inte riktigt hans grej
Hjälpte till i köket med att göra lite mackor och kocka kaffe.Sen drog utställningen igång.Först ut var två strävhårs valpar efter Eiarö Isadora Duncan. Båda tikar Eiarö Pomperipossa 1:a med HP och BIM valp och Eiarö Pippi Långstrump 2:a valp klass med HP.Sen var det mattes prins
Ch Eiarö Lejon Hjärta 1:a Championklassen 1:a Bästa Hane CK BIM! Det var domare     Ann-Christin Johansson som dömde strävhår.
Här kommer Leos Kritik:
Snygg championhane med vackert maskulint huvud.Fint uttryck.Flott hals,flott rygglinje mycket bra kors.Utmärkt kropp och viknklar. Utmärkta rörelser utmärkt strävpäls mycket fint presenterad. Härlig kritik!
Sen var det Ch Eiarö Isadora Ducan 1:a Championklassen 1:a Bästa Tik CK BIR och BIS 3:a! För andra året i rad som jag blev Bir med Isa på denna utställning.En härlig utställningsdag med toppen resultat och trevligt utställningsfolk.